MENIU

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, înşelat de nevastă încă de la începutul căsniciei

Foto: theinsider.com

Oricine poate căpăta coarne, e clar! "Tata Playboy'', Hugh Hefner, e în pragul divorţului după ce soţia-iepuraş l-a înşelat! Kimberley Conrad, cu care are doi copii, l-ar fi înşelat pe Hefner încă de la începuturile relaţiei lor. Hefner spune că ştie şi cu cine, dar că n-are rost să intre în astfel de amănunte. Oricum, motivele de divorţ sunt ceva mai multe şi, evident, pleacă şi de la bani!

Pe de-o parte, afacerile lui Hugh Hefner nu merg tocmai bine. Pe de alta, divorţul despre care el însuşi vorbeşte pentru prima dată este un element în plus în ecuaţia financiară a inventatorului Playboy.

Potrivit publicaţiei online TMZ.com, Hefner s-a înfuriat şi a vorbit despre infidelităţile soţiei după ce fostul iepuraş Playboy l-a dat în judecată pentru că a vândut o casă pe care o deţineau împreună. Hefner, care a admis că afacerea Playboy are pierderi din ce în ce mai mari, a reuşit recent să îşi vândă locuinţa din Los Angeles, "English Manor". Preţul: 18 milioane dolari.

Hugh Hefner şi fostul iepuraş Kimberley, care au împreună doi copii, trăiu separat de aproape un deceniu, dar acum - spune fondatorul Playboy - divorţul e doar o chestiune de timp. "Am fost bun şi generos cu ea de la început, chiar dacă de la început m-a înşelat! De-ajuns" - spune Hefner, care acum are 83 de ani. Ea are 47!
Mai multe articole despre:
divorţ Hugh Hefner iepuraş Playboy