MENIU

Hrebenciuc: Tind să cred că Geoană va câştiga din primul tur

Hrebenciuc: Geoană este prototipul de preşedinte de care România are nevoie
foto: NewsIN

Strategul PSD şi coordonatorul campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană, Viorel Hrebenciuc a declarat că, potrivit ultimului sondaj comandat de partid, Geoană este cotat cu 29% din opţiunile de vot în cursa prezidenţială.

Hrebenciuc a declarat la ieşirea de la şedinţa PSD de marţi seară că "Geoană este prototipul de preşedinte de care România are nevoie". 

"Am descoperit marea păcăleală a lui Băsescu. În Transilvania Băsescu ia astăzi două treimi din voturile maghiarilor, dar în acelaşi timp ia şi voturile românilor. De unde rezultă marea abilitate a preşedintelui de a păcăli pe toată lumea. El reuşeşte să ia în Transilvania şi voturile ungurilor şi voturile românilor. În sondajul pe care îl avem 34% din voturi merg către domnul Băsescu, 29% are domnul Geoană şi domnul Antonescu are 15%", a comentat Viorel Hrebenciuc.

Hrebenciuc a apreciat că avantajul lui Geoană în cursa prezidenţială este "prototipul de preşedinte de care România are nevoie. Încă cinci ani cu Băsescu preşedinte  este prea mult pentru România. Pe zi ce trece diferenţa dintre cei doi se micşorează. Tind să cred că Geoană va câştiga din primul tur ".

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană PSD sondaj Cotroceni prezidenţiale