MENIU

Hrebenciuc l-a întrebat pe Baconschi de \"Grădina Maicii Domnului\"

Hrebenciuc, un pesedist cu preocupări mistice

Viorel Hrebenciuc a vrut să ştie de la ministrul desemnat de Externe,  Teodor Baconschi, cum vede, din perspectiva pregătirii teologice, afirmaţia Papei Ioan Paul al II-lea că România este Grădina Maicii Domnului. Baconschi i-a dat un răspuns complicat: Papa a făcut \"un compliment mariologic pur\".

Spiritualitatea continuă să fie un subiect care îl macină pe liderul PSD Viorel Hrebenciuc. După experienţele ezoterice, Flacăra violetă, Hrebenciuc are noi curiozităţi. Marţi la audierile lui Teodor Baconschi de la comisiile de politică externă, Hrebenciuc l-a întrebat pe ambasadorul propus pentru şefia Ministerului de Externe, ce a vrut să spună Papa Ioan Paul al II-lea cu afirmaţia că România este \"grădina Maicii Domnului\", informează MEDIAFAX.

Baconschi crede că Papa a făcut ţării noastre un compliment. Şi l-a înţepat pe Hrebenciuc. \"Întrucât s-a evocat cu atâta largheţe un referenţial ezoteric supranatural mistic paranormal, sincer, cred că Papa ne-a făcut un compliment mariologic pur şi simplu, ştiind că creştinismul răsăritean are o evlavie particulară pentru Maica Domnului. A făcut un elogiu României în acest fel\", a spus Baconschi.