MENIU

Hoţi de lux: Autorii jafului de la Panduri aveau maşini Audi Q7 şi BMW XC

Foto: behbehani.com
Cei patru tineri arestaţi în cazul bancomatului de la Spitalul Panduri au recunoscut că furau doar pentru a avea şi mai mulţi bani

Cei patru tineri arestaţi au recunoscut că furau pentru a avea şi mai mulţi bani şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru tâlhărie. Ei au mai avut o tentativă de jaf în urmă cu o săptămână la un bancomat dintr-o comună din judeţul Giurgiu.

Cei patru tineri arestaţi în cazul bancomatului de la Spitalul Panduri au recunoscut că furau doar pentru a avea şi mai mulţi bani, pentru că deţineau oricum maşini de lux precum BMW XC sau Audi Q 7, a declarat, duminică, pentru NewsIn, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

"Tinerii nu furau pentru a avea cu ce să trăiască. Aveau bani, dar vroiau şi mai mulţi", a spus Ciocan.

Potrivit lui Ciocan, din primele cercetări a reieşit că tinerii au lucrat profesionist, luându-şi toate măsurile de precauţie pentru a nu fi depistaţi. Totodată, oficialul din Poliţia Capitalei a precizat că tinerii au mai avut o tentativă de jaf în urmă cu o săptămână la un bancomat dintr-o comună din judeţul Giurgiu.

Liderul reţelei are 19 ani, în timp ce ceilalţi tineri au vârste de până la 25 de ani. Hoţii au fost duşi la Poliţia Capitalei, iar doi dintre ai au recunoscut fapta pe care au săvârşit-o. Alături de aceste patru persoane, alte două vor fi conduse la Poliţie pentru audieri. Tinerii vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru tâlhărie, riscând o pedeapsă de la 3 la 5 ani, a mai spus Ciocan.

Patru persoane au fost arestate în cazul bancomatului furat de la Spitalul Panduri.

Reamintim că cinci persoane, cu cagule pe faţă, au pătruns, sâmbătă dimineaţă, în incinta spitalului Panduri şi după ce au imobilizat portarul şi fochistul cu bandă adezivă, au smuls bancomatul din perete şi au fugit cu o maşină.

În urma verificărilor, s-a constatat că niciuna dintre casetele cu bani nu au fost atinse.