MENIU

Horoscop 26 mai 2018. O zi cu vacanțe anulate și nervi întinși la maximum

Horoscop 26 mai 2018. Este posibil să aveți o zi de sâmbătă foarte proastă cu planuri date peste cap, vacanțe anulate. Rudele vor fi cele care văr vor ajuta să vă relaxați.

Horoscop 26 mai 2018. Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec
Veți petrece această zi de sâmbătă cu părinții. Ajutorul moral și sfaturile primite de la ei vor fi ca o vindecare pentru voi. Ați putea organiza chiar și o minipetrecere. Ați putea invita și persoane cu care puteți să faceți pace.

Taur
Aveți ocazia să începeți o relație nouă. O persoană tocmai și-a manifestat sentimentele pentru voi. Uitați de rănile din trecut. Credeți în dragoste și nu veți avea parte de dezamăgiri, nu pentru perioada imediat următoare.

Gemeni
Aveți o discuție interminabilă cu partenerul de cuplu. Ați face bine să stați la distanță și să nu vă implicați prea mult în lucruri pe care nu le stăpâniți. Totuși, este posibil ca cineva să aibă nevoie de sfaturile voastre profesionale.

Rac
Trebuie să aveți stimă de sine. Vor exista multe discuții și bârfe despre voi, dar cel mai bine este să nu le ascultați. Aveți încredere în forțele proprii.

Leu
Sunteți puși în situația să alcătuiți bugetul de familie pentru viitorul apropiat. Asigurați-vă că ați făcut planul corect și mai verificați o dată. Nu uitați de plata ratelor și a facturilor, pentru că sunt cheltuieli urgente pe care trebuie să le aveți în vedere.

Fecioară
Participați la un eveniment destul de plictisitor care vă strică și mai mult starea de spirit. Ați putea să suferați organizatorilor mici retușuri și să începeți să creați o atmosferă care să vă aducă bucurie. Cu siguranță că, implicarea voastră va fi bine venită.


Balanța
vă simțiți responsabili pentru un păcat recent. Vă veți simți mai relaxați după o discuție cu paratnerul. Dar veți încheia seara și mai frumos, deoarece îi veți oferi un cadou care îl va surprinde cu adevărat.

Scorpion
Nu este o zi plăcută pentru scorpioni. Va trebui să vă dedicați îngrijirii unui membru al familiei. Nu uitați că și copiii v-ar putea fi de folos. Seara veți continua cu o cină, care se va lăsa cu o surpriză plăcută.

Săgetător
Sunteți acuzați de egoism. Partenerul de cuplu se va trezi cu fața la cearșaf, iar certurile sunt inevitabile. Evitați să ieșiti la cumpărături, deoarece situația se poate agrava și mai mult, veți fi acuzați că cheltuiți bani aiurea.

Capricorn
Sunteți implicați într-un proiect neobișnuit cu o rudă. Fiți vigilenți și aveți grijă că este mai bine să preveniți decât să plătiți după aceea.

Vărsător
Veți comunica foarte prost cu oamenii de sex opus. Nu aveți deloc încredere în voi și nu vă puteți concentra. Persoana de sex opus vă va spune că nu sunteți atractivi. Dacă ve veți întâlni cu fostul, vă va reproșa că v-ați schimbat mult în rău.

Pești
Ați putea avea un conflict cu un vecin apropiat. Este mai bine să găsiți un compromis și să nu îl insultați. Totul se va rezolva dacă veți reuși să faceți câteva reguli clare.