MENIU

Handbal: Zarko Sesum este refăcut complet şi ar putea fi folosit în Cupa Ungariei

Foto: Prosport

Sârbul Zarko Sesum, de la MKB Veszprem, este complet refăcut după ce a fost rănit în februarie în incidentul în care a murit românul Marian Cozma, şi va putea fi folosit de Lajos Mocsai în meciurile din Cupa Ungariei, programate pe 18 şi 19 aprilie, informează "Nemzetisport".

Medicul echipei MKB Veszprem a fost cel care a făcut anunţul, el explicând că Sesum a efectuat până acum antrenamente uşoare, iar de săptămâna viitoare va intra la şedinţele de pregătire normale. Medicul a spus că sârbul se simte foarte bine, iar în cazul în care Lajos Mocsai vrea îl poate folosi în meciurile din Cupa Ungariei. Handbalistului i s-a recomandat să aibă grijă pe teren să nu fie atins la ochiul care a fost rănit în altercaţie, pentru moment acesta fiind un loc sensibil.

Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit pe 8 februaie după ce a fost înjunghiat mortal în zona inimii. Handbalistul român se afla într-un club din Ungaria, unde sărbătorea alături de coechipierii săi naşterea copilului unuia dintre aceştia. La un moment dat s-a iscat un scandal cu un grup de persoane de etnie rromă, în urmă căruia Cozma a fost înjunghiat în zona inimii, iar alţi doi colegi au fost grav răniţi. Marian Cozma a murit în drum spre spital, în timp ce Zarko Sesum a suferit mai multe fracturi craniene, iar Ivan Pesic a fost înjunghiat în zona rinichilor.
Mai multe articole despre:
handbal Marian Cozma Zarko Sesum