MENIU

Handbal - Rulmentul a mai pierdut două jucătoare, din cauza salariilor neplătite

Foto: NewsIn

După ce luna trecută a pierdut jucătoare importante din cauză că nu le-au fost achitate salariile restante, vicecampioana României la handbal feminin, Rulmentul Braşov, rămâne acum şi fără Ljdia Horvath şi Gabriela Juhasz.

"Ljdia Horvath şi Gabriela Juhasz sunt libere de contract, Rulmentul nu le-a plătit restanţele financiare până la data de 30 iunie", a declarat, miercuri, pentru NewsIn, preşedintele Comisiei de Soluţionare a memoriilor din cadrul FR Handbal, Mihai Marinescu.

Rulmentul Urban Braşov se confruntă de mai mult timp cu probleme financiare, iar începând din luna februarie jucătoarele au început să depună memorii la FRH din cauză că nu şi-au primit salariile. Primele două handbaliste care au depus memorii au fost Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu, ambele devenind libere de contract şi fiind transferate imediat de Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Pe 22 iunie, Rulmentul a avut termen să le plătească pe Ionela Gâlcă, Carmen Amariei şi Simona Vintilă, dar restanţele nu au fost achitate şi acestea au devenit la rândul lor libere de contract.
Mai multe articole despre:
handbal handbal feminin Rulmentul Braşov