MENIU

Handbal - Rulmentul a învins HCM Baia Mare în Cupa EHF fără să facă vreo schimbare timp de 50 de minute

Foto: NewsIn

Formaţia feminină de handbal Rulmentul Urban Braşov s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa grupării HCM Baia Mare, scor 31-26 (12-10), în prima manşă a turului 3 al Cupei EHF. În acest meci, antrenorul braşovencelor, Herbert Muller, nu a operat nicio schimbare timp de 50 de minute.

Rulmentul a început foarte bine meciul, reuşind să conducă încă din primele minute. Handbalistele de la Baia Mare au reuşit să înscrie primul gol abia în minutul 5, scor 3-1. Cea mai mare diferenţă a reprizei a fost în minutul 20, când scorul a fost 12-7 pentru gazde. Până la pauză, elevele lui Herbert Muller au condus tot timpul pe tabelă şi au intrat la cabine cu două goluri avans, scor 12-10.

În repriza secundă, braşovencele au continuat pe aceeaşi linie, reuşind să ajungă la diferenţa de cinci goluri din nou, în minutul 45, scor 24-19. În minutul 55, elevele lui Muller au reuşit să se desprindă la şase goluri, scor 29-23. După 60 de minute, Rulmentul s-a impus clar cu scorul de 31-26.

Până în minutul 50 al întâlnirii, antrenorulechipei Rulmentul, Herbert Muller, nu a operat nicio schimbare, din cauză că nu a avut decât două jucătoare de câmp pe banca de rezerve. Acestea au fost Georgeta Vârtic şi Carmen Ilie. Dacă prima s-a accidentat la încălzire, cea de-a doua nu l-a convins pe Muller că ar merita să joace. În ciuda problemelor de lot, Rulmentul a condus pe toată durata partidei cu Baia Mare. Pe final, Muller a introdus-o totuşi pe Vârtic în teren, ea evoluând însă în apărare.

Returul este programat pe 7 noiembrie, la Baia Mare.

Rulmentul Urban Braşov are probleme finanaciare, mare parte din jucătoare fiind declarate libere de contract din cauza neplăţii salariilor.