MENIU

Handbal: Lotul naţionalei masculine pentru CM din Croaţia

Foto: NewsIn

Selecţionerul naţionalei masculine de handbal a României, Aihan Omer, va deplasa la Campionatul Mondial din Croaţia acelaşi lot de 16 jucători pe care l-a folosit şi în amicalele din Danemarca, la care se va adăuga şi rezerva Ionuţ Georgescu.

Lotul României la turneul final din Croaţia: Ionuţ Rudi Stănescu, Mihai Cătălin Popescu, Sorin Bârza-portari; George Buricea, Mihai Timofte, Eremia Pârâianu, Marian Cozma, Alexandru Irimescu, Valentin Ghionea, Laurenţiu Toma, Adrian Petrea, Florin Nicolae, Marius Stavrositu, Mihai Rohozneanu, Sandu Iacob şi Rareş Jurcă.

Ionuţ Georgescu a fost ales rezervă în detrimentul celorlaţi doi jucători cu care a participat la Reşiţa la antrenamente, Florin Ciubotariu şi Cristian Fenici.

În Danemarca, selecţionata tricoloră a obţinut următoarele rezultate: Islanda-ROMÂNIA 34-28; ROMÂNIA-Bosnia 36-31; Danemarca-ROMÂNIA 32-29.

România va participa în perioada 16 ianuarie-1 februarie la Campionatul Mondial din Croaţia, unde tricolorii fac parte din Grupa A, alături de Franţa, Ungaria, Australia, Slovacia şi Argentina.

Ultimul Campionat Mondial la care a participat naţionala masculină a avut loc în 1995, în Islanda, când românii au terminat pe locul 10.

Mai multe articole despre:
CM handbal Croaţia lot Aihan Omer