MENIU

Handbal: Dinamo a învins Steaua, în derby-ul etapei a 18-a din Liga Naţională masculină

Foto: www.constantahcm.ro

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, cu scorul de 38-26, formaţia Steaua MFA Bucureşti, în derby-ul etapei a 18-a din Liga Naţională de handbal masculin.

La pauză, scorul a fost strâns, 17-16, însă în repriza secundă Dinamo a reuşit să se desprindă şi să câştige meciul la o diferenţă de opt goluri.

La finalul meciului, jucătorii dinamovişti, împreună cu membrii staff-ului tehnic şi cu chestorul Marcel Popescu au scandat numele lui Marian Cozma, fost handbalist la Dinamo, care a fost ucis în urmă cu o lună într-o discotecă din Veszprem (Ungaria).

În Sala Lucian Grigorescu a fost afişat un banner negru cu mesajul "Stop violenţei", iar lângă tabela de marcaj a fost afişat un portret uriaş al lui Marian Cozma.

Tot sâmbătă, formaţia HCM Constanţa a învins, cu scorul de 34-15 (17-5), echipa CS Piteşti, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, şi rămâne lider în clasament. UCM Reşiţa, ocupanta locului secund în Liga Naţională, a trecut cu scorul de 30-23 de CSM Medgidia.

În Liga Naţională de handbal masculin s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

Bucovina Suceava - Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu 32-22

Ştiinţa Dedeman Bacău - Poli Izometal Timişoara 27-23

HC Minaur Baia Mare - Universitatea Transilvania Cluj 23-20.

CSM Oradea - HC Odorhei

În urma rezultatelor din etapa a 18-a, Dinamo a urcat pe locul trei în clasamentul Ligii Naţionale, cu 26 de puncte, fiind devansată de HCM Constanţa (30 p) şi UCM Reşiţa (27 p).