MENIU

Guvernul dezbate, în şedinţa de astăzi, legea cumulului pensie-salariu

Foto: NewsIn

Proiectul de lege care prevede interzicerea cumululul pensiei cu salariul va fi dezbătut în şedinţa de astăzi a Guvernului. Miniştrii cabinetului Boc au fost de acord să lase telefoanele mobile într-un spaţiu special amenajat în afara sălii de şedinţă pentru a nu mai apela la sistemut de bruiaj al semnalului, folosit anterior, pe motiv că acesta putea dăuna sănătăţii.

În spaţiul special amenajat, un dulap, au fost plasate căsuţe personalizate de depozitare a telefoanelor mobile, fiecare având postată pe uşă numele ministerului, şi care se încuie cu cheie.

Premierul Emil Boc a declarat, la începutul şedinţei de astăzi a Executivului, că l-a chemat în şedinţă pe preşedintele ANRE, Petru Lificiu, pentru a discuta despre preţul gazelor.

Lificiu a declarat, la finele săptămânii trecute, că preţul gazului nu va coborî până în toamnă, pentru a permite distribuitorilor şi transportatorilor să-şi acopere datoriile acumulate anul trecut şi neplătite. El a precizat că o ieftinire de peste 3% a preţului gazului este prognozată pentru trimestrul al patrulea.

Mai multe articole despre:
guvern şedinţă Emil Boc