MENIU

Guşă: Ceea ce a făcut Traian Băsescu la şedinţa de Guvern sunt doar fiţe de campanie electorală

Foto: RTV

Nu grija pentru starea economiei româneşti l-a adus pe Traian Băsescu la Guvern să declare stare de recesiune, ci scopurile electorale. Asta a declarat Gozmin Guşă, fost susţinător al preşedintelui Traian Băsescu, mai nou autodeclarat susţinător al preşedintelui PSD Mircea Geoană.

''Ceea ce a făcut Băsescu astăzi au fost fiţe de campanie. Ştii ce spui în faţa camerelor. A vrut clar să transmită un mesaj.  Telenovela cu care a câştigat în 2004 vrea să o joace din nou anul astă'', susţine Cozmin Guşă. 

Potrivit fostului preşedinte PIN, participarea lui Traian Băsescu la şedinţa de Guvern de duminică a fost regizată în scop electoral.

''Traian Băsescu habar nu are economie. A terminat pe ultimul loc Colegiul de marină. Ce inflaţie, deflaţie? El nu are competenţă în economie. Eu nu cred că se poate face nimic ca România să o ducă mai bine'', a mai spus Cozmin Guşă. 

Nici ministrul Finanţelor nu are competenţe pentru a contribui la depăşirea crizei. 

''Pe timp de criză nu ne trebuie un inginer  la Finanţe. Într-o asemenea perioadă avem nevoie de specialişti competenţi'', a precizat Guşă.