MENIU

Grigoraş: Dacă îmi va permite Federaţia, o să joc cu trei jucători în plus contra Timişoarei

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a cărui echipă o va înfrunta pe FC Timişoara în etapa a 2-a, a salutat succesul acesteia în faţa lui Şahtior şi a glumit pe seama prestaţiei bune a atacantului Gigel Bucur, spunând ca va introduce trei jucători în plus, pentru a-i face marcaj strict.

"După ce am văzut meciul tur, mă aşteptam ca Timişoara să se califice. Echipa a jucat bine la Doneţk, chiar dacă a avut şi noroc. În ceea ce-l priveşte pe Gigel Bucur, nu voi lua măsuri speciale pentru a-l marca, deşi este un atacant foarte valoros. Dacă îmi va permite Federaţia să joc cu trei jucători în plus contra Timişoarei, îl voi ţine pe Bucur cu trei oameni, ca să nu mai mişte", a declarat Petre Grigoraş, care a mai explicat: "Nu îmi permit să-l marchez doar pe Bucur, pentru că şi ceilalţi atacanţi sunt redutabili. Ar însemna să neglijez altă zonă".

În ciuda faptului că a eliminat-o pe Şahtior, tehnicianul ieşenilor consideră că Timişoara nu este o echipă de neînvins şi afirmă că jucătorii săi pot obţine un rezulat favorabil în meciul de duminică doar dacă evoluează la capacitate maximă. "Dacă jucătorii mei vor da dovadă de ambiţie şi determinare avem şanse să scoatem un rezultat bun. Toţi jucătorii trebuie să evolueze la capacitate maximă. Mă bazez pe ambiţia lor la acest prim meci pe teren propriu şi îmi doresc să luăm cât mai mult din această întâlnire", a spus tehnicianul, care le transmite jucătorilor să nu fie timoraţi de performaţa Timişoarei din Liga Campionilor.

"Timişoara a meritat calificarea şi merita chiar şi să câştige returul cu Şahtior, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Poate cu noi nu va juca atât de bine cum a făcut-o în Liga Campionilor. Nu ştiu ce ar trebui să facem pentru a bate Timişoara, pentru că atunci aş pune în practică totul şi aş câştiga toate partidele. O victorie este importantă atât pentru moral, cât şi pentru clasament, chiar dacă suntem abia la debutul campionatului", a mai explicat antrenorul ieşenilor.
Mai multe articole despre:
Liga I Poli Iaşi Etapa a 2-a FC Timişoara