MENIU

Greșeală hilară într-un document oficial. Cum a apărut numele Suceava în loc de Craiova, în planul de dezvoltare al capitalei Olteniei

Greșeală de începător în Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) a Zonei Urbane Craiova, document postat pe site-ul oficial al Primăriei. Chiar în pagina de curpins apare numele municipiului Suceava, în loc de Craiova. 

Eroare apare chiar în cuprinsul documentului de aproximativ 900 de pagini iar o captură cu prima pagină a SIDU ce conţine această greşeală a fost postată pe internet, fiind intens comentată şi distribuită, potrivit Realitatea de Dolj.  

 

Şefa Departamentului Imagine din cadrul Primăriei Craiova, Marina Andronache, a explicat că varianta SIDU Craiova, supusă procedurii de consultare publică, a fost elaborată folosindu-se o structură standard, conform metodologiei Băncii Mondiale, structură care a mai fost folosită la realizarea Strategiilor Integrate ale Zonelor Urbane Suceava, Simeria şi Târgu Secuiesc.  

 

Dintr-o eroare umană, a rămas numele municipiului Suceava chiar în pagina de cuprins.  

 

Reprezentantul Primăriei Craiova a adăugat că, în urma observațiilor primite în cadrul procesului de consultare publică, Strategia Integrată a Zonei Urbane Craiova 2021-2030 va fi modificată şi completată în mod corespunzător.