MENIU

Grătarul de pe zidul blocului, urmărirea de căruţe şi căţelul baschetbalist, la FUNNY pe NET 25

Foto: ning.com
Mai multe maşini de poliţie se chinuie să urmărească nişte hoţi care au fugit cu... căruţele trase de cai, la Funny pe Net

Unul dinstre aspectele cele mai neplăcute în ceea ce priveşte locuitul la bloc este că nu poţi să faci grătar în aer liber. Românii, însă, au soluţie la orice problemă. Aflaţi unde au montat grătarul, la FUNNY pe NET 25.

Urmărire mai nostimă ca în filme! Mai multe maşini de poliţie se chinuie să urmărească nişte hoţi care au fugit cu... căruţele trase de cai.

Pisicile nu îşi cunosc limitele, câteodată! O felină, hipnotizată de o sârmă lipită de tavan, face tot ce îi stă în puteri să ajungă acolo sus. Aflaţi dacă reuşeşte să învingă limitele gravitaţiei, la FUNNY pe NET 25.

Cine spune că doar oamenii pot să joace baschet? Şi câinii pot! Vedeţi imaginile şi vă convingeţi singuri.

Unii bărbaţi înţeleg romantismul altfel decât femeile, iar declaraţiile lor de dragoste pot fi interpretate complet diferit de partenere. Ce năzbâtie a făcut un tânăr îndrăgostit, vedeţi la FUNNY pe NET 25.

Funny pe NET este o producţie web tv, marca REALITATEA.NET, prezentată de Roxana Nasta. Şi tu eşti invitat să participi la realizarea emisiunii. Dacă ai fost martorul unor momente amuzante, pe care le-ai imortalizat pe camera video sau pe telefonul mobil, trimite-ne filmuleţele la adresa penet@realitatea.net. Cele mai reuşite înregistrari vor fi difuzate în emisiune.