MENIU

Grand Theft Auto: Chinatown Wars - VEZI GALERIE FOTO ŞI VIDEO

Grand Theft Auto: Chinatown Wars - trailer de prezentare
Grand Theft Auto: Chinatown Wars - sniping
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar
Foto: Rockstar

Rockstar a adat publicităţii noi imagini din jocul video Grand Theft Auto Chinatown Wars.

Grand Theft Auto Chinatown Wars continuă seria de jocuri GTA şi este produs în exclusivitate pentru platforma Nintendo DS de către studioul Rockstar Leeds.

Personajul principal din GTA Chinatown Wars este Huang Lee, membru al Chinese Triad, o organizaţie criminală din Hong Kong. Tânărul Huang ajunge în Liberty City dupa ce tatăl său a fost ucis în Hong Kong.

VEZI GALERIE FOTO ŞI VIDEO

Oraşul este creeat complet 3D iar camera din joc poate fi rotită 360 de grade, permiţând astfel jucătorilor să vadă fiecare parte a maşinilor sau a clădirilor. Şi în Grand Theft Auto: Chinatown Wars jucătorii vor avea misiuni de noapte şi de zi, iar producătorii au declarat că au introdus şi în acest joc efectele de vreme, ploaie, ceaţă care împreună cu ciclul zi/noapte, pot schimba dramatic cursul unei misiuni.

 

 

Jucătorii vor avea la dispoziţie peste 100 de vehicule pe care le vor putea folosi în jocul Grand Theft Auto: Chinatown Wars. Aceştia vor putea conduce maşini, autobuze, motociclete, camioane, bărci cu motor şi multe altele. Jucătorii se vor putea folosi chiar de maşini de salvare, taxi-uri, maşini de pompieri sau de poliţie pentru a-şi continua misiunile.

 

Grand Theft Auto: Chinatown Wars este primul titlu pentru DS creat de către studioul Rockstar Leeds.

Jocul Grand Theft Auto: Chinatown Wars a fost lansat oficial marţi în Statele Unite ale Americii şi a fost lansat vineri în Europa.

 

 

Mai multe articole despre:
PC Xbox 360 games PS3