MENIU

Gloria Bistriţa - Pană: Era important să câştigăm, acum trebuie să mergem la victorie la Târgu Jiu

Foto: sport365.ro

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Marian Pană, s-a declarat dezamăgit de egalul înregistrat de echipa sa luni, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, şi a anunţat că ia în calcul doar varianta victoriei în următoarea etapă, cu Pandurii Târgu Jiu, pentru a recupera punctele pierdute.

"Era un moment important pentru noi şi trebuia să câştigăm. Trebuie să mergem la Târgu Jiu la victorie. Dacă suntem încrezători şi ţinem capul sus după acest semieşec, avem şanse. Nu mai avem ce pierde şi mergem la Târgu Jiu să învingem", a declarat Marian Pană, conform site-ului oficial al clubului ardelean.

Tehnicianul s-a declarat îngăduitor faţă de Homei, după ce greşeala acestuia a dus la golul oaspeţilor. "A fost o greşeala personală a lui Homei, dar nu trebuie să-i luăm capul. Situaţia e grea şi orice punct câştigat e bun. Cu Gaz Metan nu aveam voie sa pierdem puncte, însă mergem mai departe. S-a simţit şi oboseala acumulată în meciul de Cupă cu Steaua şi lipsa de prospeţime fizică. Oricum, am avut ocazii foarte mari şi dacă valorificam măcar una, câştigam", a adăugat Marian Pană. 

Gloria Bistriţa a remizat, luni, pe propriul teren, cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, în etapa a 12-a a Ligii I şi rămâne în continuare pe ultimul loc al clasamentului. Gloria a condus încă din minutul 6, prin reuşita lui Keita, însă s-a văzut egalată în minutul 71, de Silvăşan, după o gravă eroare în defensivă a lui Homei, care a respins în centrul careului, de unde atacantul sibienilor a reluat în poartă.

În urma acestui egal, Gloria Bistriţa a acumulat 8 puncte şi rămâne în continuare pe ultimul loc al Ligii I. Bistriţa deţine "lanterna roşie" încă din etapa a 5-a, după înfrângerea cu 1-5 înregistrată la Craiova.