MENIU

Gloria Bistriţa a obţinut un egal la Cluj în ultimul minut al prelungirilor

Foto: NewsIn

Gloria Bistriţa a produs prima surpriză în etapa a 24-a când a obţinut un egal pe terenul campioanei CFR, scor 2-2, cu un gol marcat în ultimul minut al prelungirilor.

Diogo a deschis scorul pentru bistriţeni în minutul 24, Pereira(33) a egalat şi Peralta şi-a dus echipa în avantaj în minutul 48, pentru ca Azevedo să egaleze în ultimul minut, cele două echipe mai beneficiind de câte o bară pe parcursul meciului. Kone a ratat un penalty pe final de meci, iar oaspeţilor le-a fost refuzat unul în minutul 71.

În minutul 65, CFR Cluj a ratat o mare oportunitate de a mai înscrie, atunci când Culio a centrat de pe partea dreaptă şi Kone, din 10 metri, a trimis mingea în stâlpul din stânga porţii lui Tătăruşanu, cu o lovitură de cap.

Autorii reuşitelor campioanei în acest meci, Alvaro Pereira şi Sixto Peralta, au marcat primele lor goluri de la transferul la CFR Cluj. Pereira a fost achiziţionat în vară în schimbul a 2,5 milioane de euro, în timp ce argentinianul Sixto Peralta se află în Gruia din iarna anului trecut.

După rezultatul, campioana CFR Cluj are 43 de puncte, trei mai puţine decât liderul Dinamo, care are însă un meci mai puţin disputat. De partea cealaltă, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au 26 de puncte, cu patru mai mult decât primul loc retrogradabil.

Vezi aici desfăşurarea partidei CFR Cluj - Gloria Bistriţa, scor 2-2

Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj Gloria Bistriţa Etapa a 24-a