MENIU

Gloria Bistriţa a eliminat Steaua din Cupă după ce a învins-o la penalty-uri, scor 5-4

Foto: NewsIn

Steaua părăseşte Cupa României în optimi, după ce a fost învinsă, la loviturile de departajare, de Gloria Bistriţa, scor 5-4. După 90 de minute şi la finalul prelungirilor scorul a fost 0-0.

Componenţa echipelor:

Gloria Bistriţa: Albuţ - D. Sânmărtean, V. Năstase, Coroian, Homei - Hora, Târnăveanu (Săceanu 66), Velcovici, S. Achim - Keita, T. Moldovan (C. Borbely 46). Antrenor: Marian Pană.

Steaua: Tătăruşanu - Tudose, E. Baciu, Rada - Szekely, Pleşan, Ov. Petre (Bicfalvi 46), Ochiroşii (Onicaş 37) - D. Moreno, Bibişkov, Surdu (Grzelak 58). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Arbitri: Istvan Kovacs - Zoltan Szekely, Vasile Marinescu
Observatori: Mircea Neşu, Gheorghe Nedelescu.

Cele mai importante momente ale meciului:


3-3 Krum Bibişkov trimite mingea în transversală.

Min. 118 Pleşan faultează şi riscă să primească al doilea galben, însă Istvan Kovacs îl iartă.

Min. 109 Mingea circulă din nou pe traseul Szekely - Dayro Moreno, columbianul trimite mingea în plasă, dar după ce de la margine fusese semnalizat în poziţie de ofsaid.

Min. 108 Szekely centrează bine în careu, dar Dayro Moreno reia cu capul peste poartă.

Min. 104 Bicfalvi prinde un "trasor" de la 25 de metri, Albuţ este simplu spectator, mingea se îndreaptă spre vinclu, dar loveşte încheietura barelor.

Min. 102 Dinu Sânmărtean este eliminat. El a primit al doilea galben pentru o ţinere de tricou din spate la Szekely.

Min. 98 Csaba Borbely este cel mai periculos om al gazdelor. La o pătrundere pe stânga a şutat la poartă, dar Tătăruşanu a reuşit să se opună şi să devieze în corner.

Min. 95 Rada trimite un şut de la distanţă, cu pământul, iar Albuţ reţine.

Min. 93 Tătăruşanu are nouă intervenţie salvatoare la un atac periculos al Gloriei, finalizat de Keita cu un şut centrare.

Min. 83 Gloria simte momentul prielnic şi presează. Rada este aproape de autogol, dar Tătăruşanu respinge în corner.

Min. 81 Cartonaş roşu Mihai Onicaş! Steaua este nevoită să joace finalul de meci în inferioritate numerică, după ce mijlocaşul de 19 ani al "roş-albaştrilor" a fost eliminat direct pentru că l-a lovit pe Borbely la un duel.

Min. 78 Pe final de joc, Steaua presează tot mai mult, dar tabela rămâne înţepenită la 0-0.

Min 68 La un corner de pe stânga, mingea ajunge la Rada, care a trimis spre poartă, dar Velcovici a salvat de pe linie.

Min. 62 Grzelak îşi încearcă norocul cu un şut de la 22 de metri, la colţul scurt, dar mingea trece alături.

Min. 60 Spre deosebire de prima repriză, bistriţenii nu se mai găsesc la fel de bine pe teren, iar steliştii recuperează multe baloane şi pun presiune la poarta lui Albuţ.

Min. 57 Szekely centrează în careul Bistriţei, Coroian încearcă să respingă dar alunecă şi în cădere atinge mingea cu mâna. Steliştii cer penalty, dar centralul Istvan Kovacs lasă jocul să continue, apreciind că nu a fost vorba de intenţie.


Min. 45+1 O centrare de pe dreapta a lui Homei l-a găsit bine în careu pe Tibor Moldovan, a cărui lovitură de cap a fost respinsă de sub transversală de Tătăruşanu, surprins puţin prea avansat. Cornerul rezultat nu a avut urmări pe tabela de marcaj.

Min. 41 Steliştii nu s-au mai apropiat de minute bune periculos de poarta lui Albuţ, bistriţenii reuşind să omoare "din faşă" încercările "roş-albaştrilor" de a construi.

Min. 38 Keita îl vede avansat pe Tătăruşanu şi încearcă să-l surprindă cu un şut de la mare distanţă, dar mingea a trecut peste poartă.

Min. 37 Tibor Moldovan l-a lansat excelent pe Târnăveanu, care a intrat în careu şi a centrat în faţa porţii, dar acolo se afla doar Tătăruşanu, care a reţinut fără probleme.

Min. 32 Este rândul lui Hora să scape spre poarta lui Tătăruşanu, care iese bine din poartă şi îl blochează pe jucătorul Gloriei, ajutat şi de Tudose, care a venit bine din spate, punând presiune pe adversar.

Min. 30 Keita a scăpat spre poarta Stelei şi a şutat puternic din careu, dar Tătăruşanu a fost atent şi a respins cu genunchiul.

Min. 29 Ovidiu Petre a trecut pe lângă deschiderea scorului, cu o lovitură de cap care a ratat de puţin ţinta.

Min. 25 "Roş-albaştrii" cer iar penalty, tot la o intervenţie asupra lui Dayro Moreno, dar arbitrul dă doar lovitură liberă de la marginea careului. Apărarea gazdelor a blocat şutul pe jos al lui Ochiroşii şi a îndepărtat pericolul.

Min. 16 Steliştii cer penalty la o fază la care Dayro Moreno a fost aproape de a marca.

Min. 10 Surdu a combinat frumos cu Dayro Moreno şi a şutat la poartă, dar mingea s-a oprit în plasa laterală.