MENIU

Giovani Becali: Tănase va juca la Steaua în Cupele Europene, iar peste un an îl pot vinde pe 15 milioane de euro

Foto: NewsIn

Impresarul Giovani Becali a declarat pentru presa germană că plecarea lui Cristi Tănase de la FC Argeş este iminenată. "Dacă managerul lui Koln nu mă contactează, îl ducem pe Cristi la Steaua!", a declarat Giovani.

"Vărul meu este un nume mare în fotbalul românesc, e patronul Stelei. Dacă Meier nu mă contactează (n.r. managerul lui FC Koln), îl ducem pe Cristi la Steaua, e simplu! Cristi va juca la Steaua în Cupele Europene, iar peste un an îl pot vinde pe 15 milioane de euro la Inter sau la Fiorentina, aşa cum am făcut şi cu Adrian Mutu", a declarat Giovani Becali pentru cotidianul Express, citat de Sport Total FM.

Impresarul Ioan Becali a declarat că Steaua a crescut oferta pentru mijlocaşul Cristi Tănase de la FC Argeş cu 500.000 de euro şi este dispusă să ofere pentru fotbalist suma de 1,5 milioane de euro pentru 50% din drepturile federative ale jucătorului.

"Le dorim celor de la FC Argeş să se înţeleagă cu orice echipă pentru o sumă cât mai mare, pentru că de acolo ne iese şi nouă ceva. Impresarii însă se gândesc la viitorul jucătorului, iar pentru el ar fi mai bine să stea în România şi să se ducă la Steaua. Steliştii oferă acum 1,5 milioane de euro pentru jucător pentru 50% din drepturi, iar FC Argeş poate obţine în câţiva ani alte milioane bune. Ar mai fi o soluţie, la care însă nu vrem să ajungem. Jucătorul poate cere să devină liber de contract, pentru că el nu este de vină pentru ce s-a întâmplat cu echipa", a spus Becali la GSP TV.

Acesta a mai afirmat că la FC Koln jucătorul ar putea ajunge la câştiguri totale de 250.000 de euro, în timp ce la Steaua acestea ar însuma aproximativ 350.000 de euro.

"Ei nu îl pot plimba pe jucător pe aceşti bani şi nu cred că va merge acolo. Nu se poate compara o echipă care poate cădea în divizia secundă cu una care poate ajunge la anul direct în grupele Ligii Campionilor sau care anul acesta poate merge în primăvara europenă. După cum se comportă cei de la FC Koln, nu cred că el va ajunge acolo. În plus, jucătorul are nevoie de mingi să poată juca, iar acolo Podolski ia toate mingile şi face ce vrea el, de aia a şi plecat de la Bayern Munchen", a spus Becali, care a adăugat că un contract tentant pentru Tănase la FC Koln ar însemna "500 de mii de euro în primul an, 600 de mii în al doilea, 700 de mii, 800 de mii, iar la final un milion de euro."

Mai multe articole despre:
Steaua Fc Koln Giovani Becali Cristi Tănase