MENIU

Gigi Becali vrea să-l transfere definitiv pe Cristi Tănase pentru 1,5 milioane de euro

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, luni, agenţiei NewsIn, că va merge miercuri la Piteşti pentru a negocia transferul lui Cristi Tănase şi este dispus să ofere 1,5 milioane de euro pentru transferul definitiv al jucătorului.

"Nu am mai fost azi la Piteşti pentru Tănase, dar voi merge miercuri. În momentul de faţă sunt dispus să ofer fie 1,5 milioane pentru un transfer definitiv, fie un milion pentru 50% din drepturile jucătorului, aşa cum anunţasem iniţial. Nu pot să spun acum dacă se va face sau nu transferul, vom vedea ce va fi. Dacă nu îl luăm pe Tănase, nu ştiu dacă ne vom orienta spre un alt jucător, vom vedea", a spus Becali.

Finanţatorul Stelei a ţinut să precizeze că suma de 1,5 milioane va fi oferită clubului FC Argeş pentru Tănase, pentru un transfer definitiv, şi nu pentru 50% din drepturile jucătorului, aşa cum anunţase luni impresarul Ioan Becali.

Pentru serviciile lui Cristi Tănase au mai negociat cu oficialii lui FC Argeş şi germanii de la FC Koln, iar aceştia sunt dispuşi să ofere aproximativ două milioane de euro pentru transferul jucătorului. Mai mult, Andrei Penescu a spus, luni, pentru NewsIn, că a mai sosit o ofertă pe numele mijlocaşului, care se apropie de circa 3,5 milioane de euro, iar o decizie va fi luată în zilele următoare.
Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali FC Argeş Cristi Tănase