MENIU

Gigi Becali va fi eliberat în această seară

Foto: wordpress.com

Gigi Becali va fi eliberat, după ce Tribunalul Bucureşti i-a admis, astăzi, recursul împotriva respingerii cererii de eliberare judecată, cu o zi înainte, de Judecătoria Sectorului 1. Becali le-a spus, astăzi, judecătorilor, la începutul procesului de la Tribunalul Bucureşti, că vrea să fie eliberat neapărat, pentru a-şi petrece Paştele cu familia.

Judecarea recursului a început la ora 14:00. Înainte de începerea şedinţelor de judecată, rudele omului de afaceri au cerut să-l îmbrăţişeze, însă acesta a refuzat, pe motiv că s-ar fi împărtăşit.

Gigi Becali a spus, la începutul şedinţei, că vrea neapărat să ia lumină de la soţia şi de la copiii săi. "Onorată instanţă, domnule preşedinte, nu vreau să vă zic prea multe, ci doar un singur lucru: vreau eliberarea mea sub orice formă, chiar şi în raza curţii mele, numai ca să fac Paştele alături de familie şi să iau lumină de la copiii mei", a spus finanţatorul Stelei, care şi-a cerut scuze de la preşedintele completului de judecată, Dorel Matei, pentru ceea ce a spus în şedinţa în care Tribunalul a respins recursul său împotriva deciziei de arestare.

Becali a mai spus că, "o persoană care are trăiri creştine nu poate fi pericol public".

De data aceasta, unul dintre motive invocate de apărătorii omului de afaceri este faptul că acesta candidează la alegerile europarlamentare.

Gigi Becali invocă faptul că, dacă rămâne în arest, i se încalcă dreptul de a participa la alegerile pentru Parlamentul European, având în vedere că, în momentul de faţă, ar trebui să se pregătească şi să participe la campania electorală.

Mai multe articole despre:
DNA proces Gigi Becali recurs tribunal