MENIU

Gigi Becali: Trebuie să aducem arbitri străini, altfel ne fură Meme Stoica şi Dan Petrescu

Foto: NewsIn

Patronul Stelei crede că oficialii Urziceniului intimidează brigăzile de arbitri autohtone, iar lui Sebastian Colţescu, cel care a oficiat întâlnirea cu Unirea, îi reproşează că i-a dat roşu lui Kapetanos la protestele lui Mihai Stoica şi Dan Petrescu

Înfrângerea cu Urziceniul, din Ghencea, l-a afectat foarte tare pe Gigi Becali. Tot încercând să găsească ţapi ispăşitori, el s-a oprit asupra brigăzii de arbitri, condusă de craioveanul Sebastian Colţescu, dar nu i-a scos din ecuaţie pe oficialii Unirii, Mihai Stoica şi Dan Petrescu.

"Acum mi-am dat seama de vrăjeala lor, ies Meme Stoica şi Dan Petrescu, încep să ţipe, iar arbitrul se intimidează şi face cum zic ei. Lui Apostol nu i-a dat al doilea galben, doar l-a atenţionat, dar la noi, după ce a strigat Stoica, l-a eliminat imediat pe Kapetanos. De asta a şi fost luat Meme Stoica de Bucşaru, să ţipe la arbitri şi să atace pe la televizor. Nu o să se mai întâmple, trebuie să aducem arbitri străini, altfel ne fură Mihai Stoica şi Dan Petrescu. Are dreptate Borcea când cere străini", a spus Becali, imediat după meci.

Patronul din Ghencea susţine că arbitrul întâlnirii, Sebastian Colţescu, este labil psihic şi de aceea l-a eliminat pe Kapetanos abia după protestele oficialilor Unirii. "Nu a arbitrat rău, dar m-a deranjat că a dat roşu abia după ce a ţipat Meme Stoica. Colţescu e labil psihic, chiar cred că a vrut să se sinucidă. Aveam mare încredere în el, dar e labil din moment ce face ce îi spun Meme Stoica şi Dan Petrescu. Nu e bărbat, nu poate fi un arbitru mare. Cred că îi era frică să nu plece Dan Petrescu din ţară. Dacă aş fi arbitru, numai în tribună i-aş trimite pe Stoica şi Petrescu", a mai spus Becali.

Cât despre meciul în sine, el a văzut-o pe Steaua superioară Unirii: "Noi am jucat mai bine ca ei, ei ce fotbal au jucat? Au avut o centrare, un şut pe poartă şi gol. Şi apoi au mai avut o fază când noi eram în 10 oameni. Am avut ghinion în acest meci. Oricum, altfel va fi echipa în meciurile următoare, revin Ovidiu Petre, Toja, intră Tănase, o să vedeţi".