MENIU

Gigi Becali spune că s-a plictisit să audă de Klaus Johannis

Becali: Johannis a fost un bun conducător şi a condus oameni în timp ce Croitoru a fost numai subaltern
foto: NewsIN

Gigi Becali crede că Johannis este mult prea prezent pe ecranele televizoarele, dar în acelaşi timp îi dă credit lui Lucian Croitoru pentru a fi un bun prim-ministru.

" Croitoru se vede un om care poate face faţă ca prim-ministru. Şi chiar şi Klaus Johannis. Dar deja au început să mă plictisească. De o săptămână când deschizi televizorul auzi: Klaus Johannis! Klaus Johannis, Antonescu.  Klaus Johannis, Geoană. Deja m-am plictisit, deşi l-am agreat pe Klaus Johannis.  Şi am agreat foarte mult şi ideea la început deja m-am plictisit. Deja e prea mult. Am ajuns la saturaţie. De parcă au murit toţi bărbaţii din România şi mai există doar unul singur: Klaus Johannis cu care se laudă şi Antonescu, şi Geoană. Se ceartă pe Klaus Johannis". Aceasta este părerea lui Gigi Becali, candidat la preşedinţia României, despre disputa legată de desemnarea premierului României.  

Becali a deplâns faptul că vreunul dintre candidaţi ar câştiga procente de pe urma susţinerii lui Johannis, motiv pentru care a întrebat: "Da cine e ăsta, domnule, Klaus Johannis? Dumnezeu?".

Întrebat dacă cumva s-a împăcat cu Traian Băsescu de face astfel de declaraţii, Becali a spus: "Nu o să vedeţi aşa ceva în viaţa dumneavoastră!".

"Klaus Johannis mi-a plăcut şi cred că oate fi un foarte bun prim-ministru.  dar deja e prea mult, se vorbeşte de dimineaţa până seara despre el. Pe Croitoru nici nu îl cunosc. Mi se pare că Johannis a demonstrat până acum, iar Croitoru nu a demonstrat. Johannis a fost un bun conducător şi a condus oameni în timp ce Croitoru a fost numai subaltern", a concluzionat candidatul la preşedinţie al PNG. 

Mai multe articole despre:
Gigi Becali PNL guvern premier Klaus Johannis