MENIU

Gigi Becali se teme de înscenări cât timp se află în libertate sub control judiciar

Foto: NewsIn
Gigi Becali s-a prezentat astăzi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Ilfov
Becali: Am să cer instanţei persoană care să stea în permanenţă (n.r. cu mine), nu pentru protecţia mea, ci pentru protecţia altei înscenări

Gigi Becali a mers, marţi, la sediul IPJ Ilfov, pentru a afla programul vizitelor la Poliţie, ca urmare a deciziei instanţei de eliberare sub control judiciar. Becali a susţinut că arestarea sa a fost o ofensă adusă magistraturii.

Becali se teme de înscenări în perioada în care se află în libertate, sub control judiciar. După vizita pe care a făcut-o, marţi, la poliţia Ilfov, Becali a declarat că doreşte ca în preajma lui să stea tot timpul o persoană, astfel încât să nu fie victima vreunei presupuse înscenări.

Becali a fost informat că trebuie să se prezinte la Poliţie în fiecare marţi şi vineri, până la expirarea mandatul de arestare preventivă pe 29 de zile.

"E ceva incomod şi ruşinos. M-am bucurat de libertatea pe care Dumnezeu mi-a dat-o. Viaţă mi-a dat Dumnezeu şi libertate mi-a dat Dumnezeu. Asta nu înseamnă că acum sunt foarte comod că trebuie să vin de două ori pe săptămână", a declarat Gigi Becali.

Becali a susţinut în continuare că nu reprezintă un pericol public şi a enumerat câteva dintre personalităţile cu care s-a întâlnit de-a lungul vremii.

"Am aflat că a fost intrigat tot sistemul de magistratură. Asta a fost o ofensă adusă magistraturii. Unii au spus că le este ruşine că sunt magistraţi. E inadmisibil ce s-a întâmplat", a mai spus Becali.

Lui Gigi Becali i s-au fixat mai multe interdicţii, precum cea de a nu părăsi judeţul Ilfov şi Bucureştiul fără încuviinţarea instanţei.

Mai mult, Becali nu are voie, potrivit instanţei, să ia legătura într-un fel sau altul cu celelalte părţi din dosar şi nici să îşi schimbe domiciliul fără încuviinţarea instanţei. De asemenea, are obligaţia de a se prezenta la poliţie pentru verificări ori de câte ori i se cere.

Tribunalul Bucureşti i-a admis lui Gigi Becali, vineri, 17 aprilie, recursul împotriva respingerii cererii de eliberare judecată, cu o zi înainte, de Judecătoria Sectorului 1.

Mai multe articole despre:
magistraţi Gigi Becali arest eliberare