MENIU

Gigi Becali: "Romania este o ţară sălbatică, iar eu sunt un om foarte cuminte!" Cum comentaţi?

Foto: NewsIn

Contestat peste tot în ţară de suporterii Stelei, Gigi Becali îi anunţă pe fani că nu pleacă din Ghencea. Finanţatorul susţine în continuare că cei care-l conteastă sunt "vagabonzi" şi că el, personal, a avut o contribuţie importantă la imaginea Stelei şi la creşterea numărului de fani ai roş-albaştrilor. Plin de încredere, finanţatorul, mai nou candidat la preşedinţie, are o impresie foarte bună despre propria-i persoană: ţara e sălbatică, el e foarte "cuminte"!

"Fac o imagine bună Stelei. De când sunt eu patron, mulţi suporteri s-au convertit şi au devenit stelişti. Rezultatele şi oamenii spun că sunt cel mai bun patron de club din Romania. Să nu mai spună 'Becali, pleacă din Ghencea', ci 'Vrem ca Becali să plece din Ghencea!'. Îşi pot spune părerea, dar nu-mi pot impune ce să fac în casa mea", a declarat Gigi Becali, la B1TV.

"Romania este o ţară sălbatică, iar eu sunt un om foarte cuminte. De ce nu plec? Eu sunt miliardar, pot să stau prin ţări străine, dar vreau să mă lupt pentru ceilalţi oameni"
,  a mai spus Becali.

Fanii din Ghencea n-au de gând să încheie prea curând războiul cu finanţatorul. Vor să-l umilească pe Becali chiar în faţa "prietenului" Copos, la derby-ul cu Rapid.

"Nu avem nimic cu echipa noastră. Noi avem ce avem cu patronul! Gigi Becali să nu uite că următorul meci al Stelei în Ghencea va fi contra Rapidului. Să vedeţi ce o să mai râdă Copos de el! O să-l umilim total la această partidă! O să vadă ce-o să-i facem de la tribuna a II-a, de fapt o să vadă toată ţara. O să ne mutăm de la tribuna I, dacă acolo nu vom mai putea intra. Totuşi, dacă va închide peluzele, oamenii îl vor da în judecată, deoarece au platit abonamentele. Becali să nu uite că s-a pus cu suporterii Stelei. El şi-a anunţat candidatura la preşedinţie. Pe această cale, îl anunţăm că o să-l urmăm peste tot în ţară şi o să-l contestam până va ceda", a declarat unul dintre liderii galeriei pentru "ProSport".
Mai multe articole despre:
Gigi Becali România suporteri fani contestat