MENIU

Gigi Becali: Rezultatul cu Franţa este extraordinar, îmi pusesem speranţe mari în acest meci

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a răzgîndit în privinţa jocului de la Paris şi a declarat că nu a intenţionat niciodată să destabilizeze naţionala sau că nu urmăreşte să aibă vreun jucător anume la naţională.

"Părerea mea despre Răzvan am spus-o şi înainte de meci, şi după, nu am vrut să-l atac. Mi-am spus opinia, eram atât de nervos încât am spus unele lucruri. Rezultatul este extraordinar, dar am fost puţin agresiv. Am ţinut foarte mult să văd o echipă naţională care joacă un fotbal frumos. Dacă era alt antrenor, nici nu mă interesa. Nu am nicio legătură cu Piţurcă, vorbim o dată la 4 sau 5 luni când ne întâlnim întâmplător. E departe de mine gândul de a vrea să destabilizez, nici nu mă interesează să mi se ia vreun jucător la lot. Ţineam cu echipa naţională, cu Răzvan, îmi pusesem speranţe mari în acest meci! Voiam să jucăm fotbal cu Franţa, nu aveam cum să batem vreodată! M-au enervat aşa tare şi Max Nicu şi Mara şi de aceea am spus lucrurile acelea despre el!", a declarat Becali la GSP TV.

După meciul Franţa - România, scor 1-1, Gigi Becali l-a criticat pe selecţionerul Răzvan Lucescu, dar şi pe mai multi jucători ai naţionalei, printre care Bogdan Mara, Dani Coman şi Max Nicu.

"Naţionala juca mai bine pe vremea lui Piţurcă! Ce caută Mara şi Nicu la naţională? Pantilimon apăra cu ochii închişi mai bine decât Coman", a fost declaraţia lui Becali, după meciul de la Paris.
Mai multe articole despre:
Gigi Becali Răzvan Lucescu naţionala