MENIU

Gigi Becali: Nu vom da abonamente decât elevilor şi intelectualilor!

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, reacţionează faţă de suporterii care îl contestă: "anulez abonamentele de la peluză, voi face o plângere penală împotriva celor care mă contestă şi poate nu-mi voi mai plăti taxele câteva luni în semn de protest!".

"Nu se poate să spui asemenea înjurături. Vreo 500 de oameni m-au contestat, dar suporterii adevăraţi s-au separat de ei, erau mai mulţi susţinători decât huligani. Aş fi putut să-i evacuez, dar am decis să nu fac asta. Am ales să închid geamul de la lojă, ca să nu-i mai aud. Vom face o selecţie a suporterilor, ei au fost filmaţi şi nu vor mai intra pe stadion. Datorită faptului că este o activitate econimică şi că jignesc conducătorii, anulez abonamentele de la peluze. Abonamentele le vom da doar studenţilor, elevilor şi oamenilor cu o educaţie intelectuală. Voi face o plângere penală împotriva celor care m-au contestat, pentru că au jignit societatea privată pe care o conduc. Poate nici nu-mi voi mai plăti taxele câteva luni în semn de protest", a recaţionat Becali la contestările suporterilor.

Becali a mai declarat că jocul Stelei a fost influenţat de atitudinea suporterilor.

"Asta este, când nu marchezi, nu ai cum să câştigi. Nici nu ai avea cum să faci asta, cu huliganii şi vagabonzii ăştia în tribune. Jucătorii nu se pot concentra, de asta a dat autogol Toja! Steaua va juca mai bine în deplasare.", a declarat Gigi Becali, la GSP TV.

Patronul Gigi Becali a fost contestat de tot stadionul, mai puţin de fanii de la tribuna a doua. "Gigi Becali, eşti o mizerie" şi "Du-te la oi, vinde clubul" erau mesajele scrise pe două bannere. De apostrofările spectatorilor nu au scăpat nici preşedintele Valeriu Argăseală şi antrenorul Mihai Stoichiţă, căruia fanii de la Peluza Sud, care la acest meci au stat la Tribuna I, i-au cerut demisia şi au scandat "Eşti sclavul lui Becali". De asemenea, aceştia au scandat numele foştilor tehnicieni ai Stelei, Cristiano Bergodi, Marius Lăcătuş şi Gheorghe Hagi, plecaţin din Ghencea după conflicte cu patronul.

Steaua nu a reuşit decât un egal cu ultima clasată a Ligii I, Gloria Bistriţa, scor 1-1, în etapa a 9-a.