MENIU

Gigi Becali, despre Lajos: Trebuie dat afară şi cu asta basta

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a acuzat şi el arbitrajul lui Tiberiu Lajos, din partida Gaz Metan Mediaş - Dinamo, scor 1-1, spunând că centralul ar trebui dat afară din arbitraj.

"E inadmisibil ce a făcut Lajos! Oare ăştia nu sunt oameni, sunt animale? Cum poţi în halul ăsta să arbitrezi? Trebuia să dea un 11 metri şi 3 roşii! Eu nu înţeleg ce a făcut Lajos. Dă-l bă afară dăcă vrei să faci arbitraj! Trebuie dat afară şi cu asta basta! Nu îl mai intersează pe el pentru că e în ultimul an, după aia se retrage. După cum a arbitrat trebuie minim 10 etape de suspendare, mai mult 15-20!", a declarat Gigi Becali la Sportro.

Becali a vorbit şi spus că este mulţumit jocul dinamoviştilor, spunând că dacă dinamoviştii vor continua să joace aşa, Steaua va fi pe primul loc până de Paşte.

"Îmi convine cum joacă Dinamo, că până de Paşte suntem pe primul loc. Aşa vreau acum. Până la Paşte să fim pe locul unu. Am mai spus odată şi aşa a fost! Trebuie să învingem la Braşov, altfel nu mai avem şanse. Cred că învingem mâine", a mai spus Becali.
Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Gigi Becali Gaz Metan Mediaş