MENIU

Gigi Becali: Dacă nu voi fi util şi nu voi face faţă în PE, îmi voi da demisia

Becali: Nu voi sta degeaba în PE
Foto: mysport.ro

Gigi Becali a declarat, duminică seară, la Realitatea TV, că, în cazul în care nu va face faţă activităţilor din Parlamentul European (PE), sau dacă nu va fi util ca europarlamentar, îşi va da demisia. Becali a confirmat că vrea să intre, împreună cu Corneliu Vadim Tudor, în Partidul Popular European (PPE).

"Şi cu domnul Vadim Tudor am vorbit de mai multe ori. Şi dânsul ar vrea să intre în Partidul Popularilor. Depinde dacă ne vor primi, şi eu cred că ne vor primi pentru că au nevoie de vot", a spus Gigi Becali.

"De fapt, foarte mult îmi doresc ca domnului Vadim, activând în PPE, să i se şteargă odată eticheta de extremist", a subliniat Becali.

Acesta a dat asigurări că îşi va duce până la capăt acest mandat dacă va face faţă şi dacă în PE va fi nevoie de ajutorul său.

"Dacă nu, vă garantez că îmi voi da demisia dacă nu sunt util. Nu voi sta degeaba în PE", a mai spus Becali, adăugând totodată că, în şase-şapte luni, îşi va da seama dacă va face faţă şi dacă va fi nevoie de el ca europarlamentar.

"Nu este greu pentru mine, pentru că voi merge cu avionul particular. Plec lunea dimineaţa, mă întorc joia. Nu stau prin aeroporturi, nu am nicio problemă", a spus Becali.

"Vreau să vă asigur că voi fi parlamentar european mai bun decât Traian Ungureanu de 100 de ori. Domnule, o să fii un măscărici în PE! La revedere, ceau!", s-a adresat Becali lui Traian Ungureanu.