MENIU

Gigi Becali: Am vorbit cu Bergodi, iar în 24 de ore îmi va da un răspuns dacă vine sau nu

Foto: NewsIn

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că a discutat cu italianul Cristiano Bergodi despre preluarea echipei din Ghencea, iar tehnicianul trebuie să îi dea un răspuns în termen de 24 de ore şi să îi spună dacă vrea sau nu să vină la gruparea roş-albastră.

"Am vorbit cu Bergodi, iar în 24 de ore îmi va da un răspuns. Vom afla dacă vine sau nu la Steaua. L-am sunat şi i-am spus: 'Hai, Cristiano, zi repede dacă vii sau nu, hotărăşte-te". În eventualitatea în care ar accepta, condiţiile de performanţă ar fi legate de Liga Campionilor. De Liga Europa nu am vorbit nimic, dar cred că e greu să facă ceva în acest moment pentru că nu ştie nimic despre echipă, poate doar dacă ar fi vreun mare specialist. Mie mi-a plăcut un lucru la el, mi-a spus aşa: 'Gigi, vreau să muncesc', el vrea să facă treabă câte 20 de ore pe zi. Aşa făcut şi Dan Petrescu la Unirea: muncă, muncă şi iar muncă. Ăsta este secretul", a spus Becali.

Patronul steliştilor a adăugat că Bergodi trebuie să discute şi cu familia sa despre o eventuală venire la Steaua, dar trebuie să mai rezolve şi niste probleme cu actuala sa echipă, Poli Iaşi: "La el e o chestiune de onoare şi de familie. În plus, el mai are şi nişte bani de luat de la Iaşi, iar dacă spun că e antrenorul Stelei nu îi ma ia, de aia nu pot să zic nimic".

Gigi Becali a dezvăluit că a încercat să discute şi cu Dinu Gheorghe, pentru a discuta cu acesta despre postul de preşedinte al clubului din Ghencea, dar acesta nu i-a răspuns la telefon pentru că "poate era supărat că nu s-a dus FC Braşov în Liga Europa".

Steaua a remizat cu Unirea Urziceni în ultima etapă a Ligii I, scor 1-1, şi profitând de rezultatele înregistrate de Universitatea Craiova (0-1 cu FC Vaslui) şi Rapid (2-2 cu Poli Iali), roş-albaştrii vor juca în preliminariile Ligii Europa.

Becali a precizat că nu îl interesează că FC Timişoara a primit cele 6 puncte înapoi de la TAS, însă este foarte bucuros să Dinamo a căzut pe locul 3 în clasament şi nu va mai juca în preliminariile Ligii Campionilor. "Îmi pare bine că Dinamo a căzut pe trei. Câinele e simbolul dracului şi ei o să se ducă tot mai în jos, o să se facă varză echipa. Am vorbit cu Turcu şi e distrus săracul, e disperat. Imnul Ligii Campionilor tot în Ghencea va răsuna, iar banii de la UEFA tot în buzunarul lui Becali vor intra", a spus finanţatorul, care a adăugat că şi situaţia la Rapid e grea, considerând că rivalele Stelei ar putea să se desfiinţeze în doi, trei ani.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Gigi Becali Cristiano Bergodi