MENIU

Gigi Becali: Am dat ordin să se facă 30 de statui pentru fostele glorii

Foto: NewsIn

După ce a dus un război al declaraţiilor cu fostele glorii ale Stelei, Gigi Becali încearcă să facă pace cu aceştia şi a găsit o soluţie pentru a se împăca cu oamenii care au făcut istorie la Steaua.

Potrivit Gazetei Sporturilor, patronul Stelei vrea să facă 30 de statui pentru fostele glorii, dar şi o lojă specială, în care vor avea acces gratuit la toate partidele "roş-albaştrilor".

"Ca să vadă lumea că nu fac mişto de fostele glorii şi că le respect foarte mult, am dat deja ordin să fie realizate 30 de statui celor care au realizat mari performanţe.", a declarat Becali.

Valeriu Argăseală a confirmat intenţiile patronului Stelei: "Rămâne să stabilim unde vom amplasa statuile. Fie în muzeul clubului, fie la intrarea în stadion, acolo, la poarta Complexului, acest lucru are mai puţină importanţă".

La stadion va fi rezervată o lojă în care vor putea să stea fostele glorii.

"Acolo nimeni nu va intra în afară de ei. Eroii să stea cu eroii, să nu mai spună că Steaua nu face nimic pentru ei. Panduru şi Argăseală se ocupă deja să stabilească detaliile. Trebuie doar să fixăm care lojă va fi a lor, să nu fie una dintre cele solicitate de UEFA pentru meciurile din Liga Campionilor sau Europa League. La toate meciurile la care vor veni, vor avea acces gratuit, indiferent că e Cupa României, Cupele Europene sau campionat. În lojă nu vor plăti nimic, mâncarea, sucuri, absolut totul va fi din partea Stelei", a mai declarat Becali.

Iată cereacţii a stârnit iniţiativa lui Becali printre fostele glorii:

Gabi Balint: "Eu ştiu că statuile le faci atunci când moare cineva, deci, vor să ne îngroape deja? OK, atunci, dacă tot vor să-mi facă statuie, accept doar dacă o va realiza Da Vinci sau Michelangelo!"

Mihai Majearu: "Rămân surprins. Eu sunt amărăştean, statuie îmi trebuie mie, la ce faţă am? Nici doctorii lui Michael Jackson nu m-ar mai putea ajuta să am o faţă demnă de o statuie!"