MENIU

Gigi Becali a fost citat la Parchetul General, însă nu s-a prezentat

Foto: NewsIn

Gigi Becali a fost citat luni la Parchetul General, pentru a i se aduce la cunoştinţă materialul de urmărire penală în dosarul sechestrării hoţilor maşinii sale, au declarat surse judiciare pentru NewsIn, însă, potrivit avocatului său, Bogdan Vlad, europarlamentarul nu s-a prezentat.

Astfel, avocatul Vlad a confirmat, pentru NewsIn, că Becali este citat  de procurori pentru a vedea materialul de urmărire penală în dosarul sechestrării hoţilor maşinii sale, însă a spus că europarlamentarul nu se va prezenta.

Motivul amânării este, potrivit avocatului, faptul că apărarea a cerut o confruntare între hoţii maşinii, părţi vătămate în acest dosar, şi bodyguarzii lui Becali, cercetaţi pentru sechestrare. Avocatul a explicat că, după ce va avea loc această confruntare şi după rezultatele ei, poate să i se prezinte lui Becali probele împotriva sa.

Procurorii nu au stabilit încă data la care va avea loc confruntarea. Între timp, George Becali ş i-a prezentat candidatura la prezidenţiale din partea Partidului Noua Generaţie.

Gigi Becali este ultima persoană învininuită în acest dosar căreia trebuie să i se prezinte materialul de urmărire penală, restul prezentându-se deja la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Procurorii au admis cererea apărătorilor a doi dintre bodyguarzii lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu şi Ştefan Dediu, de confruntare, în cadrul audierii, cu hoţii care au furat maşina lui Becali şi care i-au acuzat pe bodyguarzi de lipsire de libertate, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.