MENIU

Gheorghe Ştefan: Am fost prost că am cerut arbitri străini

Gheorghe Ştefan acuză maniera de arbitraj de la meciul cu Unirea Urziceni

\"Pinalti\" îl suspectează pe grecul care a arbitrat meciul cu Unirea Urziceni că a fost rău intenţionat.

Ceahlăul a scăpat printre degete un egal cu campioana Unirea Urziceni, după ce arbitrul grec Anastasios Kakos a inventat un penalty în urma căruia ialomiţenii au înscris golul victoriei. Preşedintele de onoare al nemţenilor, Gheorghe Ştefan, crede că eroarea arbitrului nu a fost una întâmplătoare.

\"Am cerut şi eu o dată arbitri străini şi mi-am dat seama că am fost prost. Nu se poate face o asemenea greşeală de arbitraj decât cu un interes. Sunt conducători de club care ţin legătura între ei, sunt observatori federali străini... Eu nu trăiesc în altă lume. Dacă faci aşa ceva, ori eşti hoţ, ori eşti prost, dar până în minutul 75 nu a demonstrat că ar fi prost. La cum a sărit Onofraş, se putea da fault în atac. Este un arbitru care a venit foarte bine orientat. A zis că Urziceni e campioana, că noi eram ultima clasată şi la început nu a vrut să se complice. Dar când a văzut că noi suntem periculoşi, că am avut şi bară...\", a spus Ştefan, la GSP TV.

Oficialul nemţean crede că Ceahlăul a pierdut în acest sezon şapte puncte din cauza arbitrilor şi cere schimbarea lui Vasile Avram de la conducerea CCA.