MENIU

George Copos: Voi ieşi în piaţa publică şi voi striga în gura mare: "Cine vrea Rapidul?!"

Foto: NewsIn

George Copos pare că a ajuns la capătul răbdării şi îşi doreşte să scape sub orice formă de Rapid! Noua idee a lui Copos: vânzarea clubului în piaţa publică!, informează Evz.ro.

George Copos a reacţionat la declaraţia lui Fathi Taher: „Nu mai pot investi bani într-un club cu o situaţie incertă. L-am sfătuit pe domnul Copos să caute alţi oameni potenţi financiar pentru a rezolva problemele echipei”, spunând că aşteaptă ca iordanianul să îl anunţe în scris acest lucru.

„Am văzut şi eu declaraţiile domnului Taher, în care spune că nu vrea să mai investească, dar aştept să mă anunţe în scris şi să vină să lichidăm contractul pe care l-am făcut acum un an. După aceea voi ieşi în piaţa publică şi voi striga în gura mare: «Cine vrea Rapidul?!» Altă soluţie nu am. Decizia mea de a mă retrage din fotbal este definitivă”, a declarat Geoge Copos pentru Evz.ro.

Patronul Rapidului a infirmat zvonurile conform cărora Rapidul ar putea fi preluat de Viorel Hrebenciuc în alianţă cu un investitor străin.

„Nu negociez cu nimeni. Nu mai credeţi toate prostiile! Zvonurile despre venirea lui Hrebenciuc sau a unor investitori greci sunt pure invenţii. Trăim într-o lume nebună!”, a mai spsu Copos.