MENIU

Geoană vorbeşte de un parteneriat cu PNL şi după 2012 \"că prea a fost împărţeală de caşcaval\"

<descriere>

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, ar prefera un parteneriat cu PNL care să continue şi după 2012, pentru un proiect naţional. Afirmaţia a fost făcută luni, la un miting electoral desfăşurat la Ploieşti.

\"Am ambiţia să fiu preşedintele care să facă prima coaliţie de partide să funcţioneze bine şi corect, că prea a fost gâlceavă, prea a fost împărţeală de caşcaval. Eu sunt complet diferit faţă de Băsescu, v-a fost aliat şi v-a înjunghiat pe la spate, a vrut să vă spargă partidul. Eu voi respecta acest mare partid al dreptei româneşti\", a spus Geoană.

În opinia pesedistului, Traian Băsescu şi PD-L-ul sunt nişte cameleoni ai politicii româneşti şi nu sunt oameni politici veritabili. Din acest motiv, spune pesedistul, \"dacă veţi dori să lucrăm în anii care vin pentru un parteneriat serios vă asigur de faptul că şi după 2012 vom avea continuitate în construcţia unui proiect naţional serios pe care să-l las la cheie următorului preşedinte şi următorului Parlament şi următorului Guvern\", a completat Geoană.

În ceea ce priveşte acordul încheiat cu Klaus Johannis şi cu liberalul Crin Antonescu, liderul PSD a spus că acest \"trunghi de forţă reprezintă o garanţie pentru lupta împotriva crizei, pentru salvarea locurilor de muncă, pentru repornirea industriei, pentru sprijin pentru agricultură şi pentru o guvernare competentă, corectă şi decentă\".