MENIU

Geoană va apărea în afişele electorale alături de Johannis şi Antonescu

<descriere>

Jurnaliştii de la Gândul scriu că decizia a fost luată de staff-ul comun de campanie, din care fac parte social-democraţii Viorel Hrebenciuc şi Liviu Dragnea, şi liberalii Ludovic Orban şi Romeo Stavarache.

Intrarea lui Hrebenciuc în staff-ul comun s-a făcut în ciuda sugestiilor liberalilor ca Hrebenciuc  şi Vanghelie să nu fie atât de vizibili în aceste două săptămâni, ca să nu-i dea muniţie de atac lui Traian Băsescu. Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie se va ocupa de afişe în Capitală. Acesta a anunţat şi serie de afişe anti-PDL, în care vor apărea Elena Udrea, Dorin Cocoş şi Puiu Popoviciu, în replică la bannerul anti-PSD în care sunt reprezentaţi Mircea Geoană, Sorin Ovidiu Vîntu şi Dan Voiculescu.

Unii liberali cam strâmbă din nas că trebuie să îl susţină pe Geoană, dar gândul că vor fi la guvernare îi mobilizează şi de aceea pun umărul la campania acestuia. \"Mai bine ne ţinem de nas timp de cinci minute şi-l votăm pe Mircea Geoană decât să ne ţinem de cap timp de cinci ani cu Băsescu\", a declarat liberalul Mircea Munteanu pentru jurnaliştii de la Gândul.