MENIU

Geoană: Niciun candidat de dreapta nu are şanse să câştige prezidenţialele în acest an

Foto: wordpress.com
Geoană, despre posibila condidatură a lui Boc: "Poate să fie o intoxicare, un document fabricat pentru a putea să întreţină un anumit tip de mesaj pe piaţa publică românească"

Este posibil să fie un document fabricat care să întreţină o anumită stare, este părerea liderul PSD Mircea Geaonă, cu privire la informaţia potrivit căreia Emil Boc ar fi rezerva democrat-liberalilor pentru candidatura la prezidenţiale.

"Nu mă interesează prea tare acest tip de speculaţii. Poate să fie o intoxicare, poate să fie un document fabricat pentru a putea să întreţină un anumit tip de mesaj pe piaţa publică românească", a declarat Mircea Geoană.

Liderul PSD nu se teme de concurenţă. "Poate să fie Boc, Băsescu sau Antonescu. După 4 ani şi jumătate, în care dreapta a dominat scena politică românească, lumea s-a lămurit că nu poate să conducă ţara în vremuri bune, cu atât mai mult în vremuri grele. Este evident că niciun candidat de dreapta nu are şanse să câştige prezidenţialele în acest an", a mai spus Geoană.

"Să fie sănătoşi să desemneze pe cine vor. Am un licăr ironic când mi-aduc aminte de episodul lacrimogen din 2004", a mai spus pesedistul.

"Este evident că niciun candidat de dreapta nu are şanse să câştige prezidenţialele în acest an", a conchis preşedintele PSD.