MENIU

Geoană face apel la Băsescu să promulge legea care permite Guvernului să facă bugetul pentru 2010

Foto: NewsIn

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, joi, la Sibiu, că face apel la preşedintele Traian Băsescu să promulge legea care permite Guvernului în exerciţiu Emil Boc să înceapă să lucreze la legea bugetului de stat pe 2010.

"Fac un apel la preşedintele Traian Băsescu să promulge mâine (vineri, n.red.) legea, pentru că altfel vor fi consecinţe grave asupra României în 2010 şi 2011. Îi transmit să iasă din acest şantaj politic, pentru că este vorba despre viitorul României", a declarat Mircea Geoană.
Acesta a adăugat că are informaţii că preşedintele va refuza să promulge legea care permite actualului Guvern să lucreze la legea bugetului de stat "din declaraţiile de până acum ale preşedintelui".

Candidatul PSD la preşedinţia României s-a aflat joi într-o vizită în judeţul Sibiu. El a participat, la Mediaş, la lansarea candidaturii lui Fănel Mendea la funcţia de primar al oraşului, iar la Sibiu a luat parte la lansarea cărţii "Criza şi după criză", a rectorului Universităţii Babeş Bolyai, Andrei Marga, după care a avut o întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţul Sibiu, precum şi cu primarul Johannis, la Hotel Hilton.