MENIU

Geoană crede că data de 15 mai este nerealistă pentru adoptarea Codurilor

Foto: NewsIn
Geoană crede că data de 15 mai este nerealistă pentru adoptarea Codurilor

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat marţi că finalizarea dezbaterii asupra Codurilor juridice până la 15 mai este o dată "nerealistă" şi "arbitrară" a preşedintelui Băsescu. geoană a mai spus că reducerea doar cu 3% a preţului la gaze naturale, de la 1 mai. este "un gest mult prea limitat faţă de scăderea dramatică a preţului gazelor la nivel internaţional".

Conducerea PSD a decis, marţi, ca la nivelul Comisiei de Industrii din Camera Deputaţilor să fie invitat directorul ANRE. "Considerăm că reducerea doar cu 3% la gaze naturale, de la 1 mai, este un gest mult prea limitat faţă de scăderea dramatică a preţului gazelor la nivel internaţional", a declarat Geoană.

Geoană a mai spus că marţi s-a discutat despre codurile aflate în dezbatere în Parlamentul României.

"Am informat colegii din conducerea partidului nostru cu privire la demersul pe care coaliţia Opriţi codurile a făcut-o la nivelul conducerii Parlamentului. Considerăm că o dezbatere în societate reprezintă calea de urmat şi aşteptăm şi din partea preşedintelui Băsescu, la întâlnirea cu această coaliţie de mâine, nuanţarea poziţiei sale", a declarat Geoană.

Preşedintele PSD a mai subliniat că data de 15 mai pentru adoptarea codurilor este nerealistă.

De asemenea, social-democraţii vor reluarea unei dezbateri publice despre sport în şcoală şi în societate.

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană PSD gaze naturale