MENIU

Geoană: Cine crede că un preşedinte de dreapta poate să aducă echilibru în societate se înşeală

FOTO: NewsIn

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, în staţiunea hunedoreană Geoagiu Băi, că este nevoie de o schimbare în politica românească, afirmând că un preşedinte de dreapta nu poate să aducă "echilibru şi armonie" în societate, transmite corespondentul NewsIn.

Mircea Geoană a spus, la Şcoala Politică a Tineretului Social-Democrat (TSD), că politica autohtonă are nevoie de o schimbare. "Cred că acela care va conduce România din toamnă, şi să fiţi siguri că va fi un social-democrat, va fi un om care va trebui să aibă, în primul rând, inimă, raţiune şi dragoste de ţară. Pentru că în momente grele este nevoie să adunăm naţiunea împreună, nu să o risipim", le-a spus Mircea Geoană tinerilor social-democraţi.
El a mai afirmat că un preşedinte de dreapta nu poate să aducă armonie în societate. "Cine crede că un preşedinte de dreapta poate să aducă echilibru şi armonie în societate, se înşală. Obligaţia noastră, ca partid şi, totodată, speranţa mea în voi tinerii este să înţelegem că încă cinci ani cu aceeaşi formulă de dreapta la conducerea României este prea mult, este prea mult, este prea mult", a afirmat preşedintele PSD.
Liderul PSD a mai spus că anul acesta trebuie să fie un an al schimbărilor şi că anul viitor, pe vremea aceasta, el şi colegii săi din partid să culeagă ghiocei prin curtea unui palat. 
La rândul său, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a spus că este convins că Mircea Geoană va câştiga alegerile prezidenţiale.