MENIU

Geoană a avut o nouă întâlnire cu miniştrii PSD la Guvern

Foto: NewsIn

Liderul PSD Mircea Geoană a avut, la Guvern, o nouă întâlnire cu miniştrii social-democraţi, în care a discutat despre un posibil împrumut de la FMI.

Marţi seara, conducerea PSD, miniştrii şi câţiva lideri din teritoriu au discutat despre un posibil acord cu FMI. La începutul întâlnirii, liderii PSD susţineau că au aflat din presă de debutul discuţiilor cu FMI şi CE.
Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, după şedinţa de marţi seară, că regretă că începutul discuţiilor cu FMI este "în ceaţă şi mister" şi a făcut apel către PDL pentru mai multă transparenţă, reiterând că un acord cu Fondul trebuie să vină doar după un pachet de măsuri anticriză.
"Regret că acest început de discuţie rămâne oarecum într-o ceaţă şi un mister nejustificate. Nu cred că este ceva nefiresc să existe o discuţie preliminară la Bucureşti, dar cred că este foarte rău pentru România să intrăm în negocieri fără să avem un mandat clar de negociere, un proiect clar de evitare a recesiunii economice şi o imagine clară cu privire la consecinţele unui asemenea acord", a declarat liderul social-democrat. Geoană a adăugat că va cere, zilele următoare, o şedinţă a Coaliţiei pe acest subiect.
Mai multe articole despre:
guvern Mircea Geoană PSD miniştri FMI