MENIU

Gaze mai ieftine cu până la 17%, la Vaslui, de la 1 aprilie

Foto: NewsIn

De la 1 aprilie, vasluienii plătesc mai puţin pentru factura de gaze. Anunţul a venit de la societatea locală de furnizare a gazului, la scurt timp după ce preşedintele ANRE a anunţat că preţurile la gaze nu vor scădea.

"Am considerat ca este bine să scădem preţul gazelor în acest interval şi să ne recuperăm costurile în 2010 pentru că ştiu eu, consider că este bine să ai un preţ mai mic la gaze şi să vinzi mai mult decât să ai un preţ mare şi să nu vinzi deloc", a declarat Adrian Tighici, director SC Gaz Est Vaslui.

Vestea a picat cum nu se putea mai bine pentru vasluieni. Dacă pentru consumatorii casnici, ieftinirea îi lasă cu câţiva lei în buzunare, pentru agenţii economici, ieftinirea înseamnă profituri mai mari.

Decizia societăţii Gaz Est vine după ce, în urmă cu doar câteva zile, şefii de la ANRE au anunţat că preţul gazelor nu va scădea.

Practic, consumatorii casnici vasluieni vor plăti cu aproape 18% mai puţin pentru gazele naturale. Agenţii economici vor plăti şi ei cu aproape 17% mai puţin decât până acum.
Mai multe articole despre:
gaze preţ director ANRE reducere vasluieni