MENIU

Gaz Metan - Unirea Urziceni 0-0 (FINAL), în etapa a 9-a a Ligii I

Foto: NewsIn

Gaz Metan Mediaş şi Unirea Urziceni au încheiat la egalitate, scor 0-0, meicul disputat în etapa a 9-a a Ligii I.



Componenţa echipelor:

Gaz Metan: Buchta - Nohai, Z. Markovic, Lazăr, Hoban - Todea, Kubala (Akaky 77) - A. Munteanu (Cigan 74), Eric, Pârvulescu (Buzean 83) - Bud. Antrenor: Cristian Pustai.

Unirea Urziceni: D. Tudor - Nicu, Galamaz, Bruno Fernandes, V. Bordeanu - Varga, Todoran (Onofraş 85), S. Paraschiv, Pădureţu (Marinescu 60), S. Frunză (Semedo 74) - Dănălache. Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitri: Marius Avram - Octavian Şovre, Iulian Radu.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90 Ocazie uriaşă pentru Unirea: Laurenţiu Marinescu a executat o lovitură liberă din afara careului şi a trimis mingea foarte aproape de stâlpul din dreapta lui Buchta, în plasa laterală.

Min. 62 Varga şutează de la 25 de metri, iar Buchta a scos de sub bară, în corner. Lovitura de colţ a rămas fără rezultat.

Min. 42 La un contraatac al gazdelor, Cristi Bud a primit mingea la 30 de metri de poarta adversă şi a încercat să-l surprindă pe Tudor cu un şut de la distanţă. Execuţia nu a fost cea mai reuşită, iar portarul campioanei a reţinut cu siguranţă.

Min. 35 Unirea a înscris prin Dinu Todoran, dar golul a fost anulat pentru un fault în atac comis de Dănălache.

Min. 23 Dănălache reia pe lângă din interiorul careului. Un minut mai devreme, Varga şi-a încercat norocul cu un şut de la distanţă, care nu a prins însă cadrul porţii.

Min. 20 Pârvulescu a centrat în faţa porţii pentru Bud, însă primul care a ajuns la minge a fost un apărător al oaspeţilor, care a respins în corner. lovitura de colţ a rămas fără rezultat.

Min. 15 Unirea are mare nevoie de victorie şi pune presiune la poarta adversă, însă fără rezultat pe tabela de marcaj.