MENIU

Gaz Metan, Gloria Bistriţa, Poli Iaşi şi Universitatea Craiova, în optimile Cupei României

Foto: NewsIn

Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, Poli Iaşi şi Universitatea Craiova sunt primele echipe calificate în optimile Cupei României. În 16-imi, "găzarii" au trecut, marţi, de divizionara secundă CSM Râmnicu Vâlcea, după executarea loviturilor de la 11 metri, iar Gloria Bistriţa de Dunărea Giurgiu. Poli Iaşi a eliminat o altă formaţie din Liga I, pe Pandurii Târgu Jiu, iar Universitatea Craiova a trecut fără probleme de Gloria II Bistriţa

După ce în etapa trecută din Liga I a pierdut la Piatra Neamţ, Golurile formaţiei antrenate de Sandu Tăbârcă au fost marcate de Keita 5, Băjenaru 20 şi Coroian 36. În acest meci, la Gloria a debutat şi fundaşul Vali Năstase
. După 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1, pentru Gaz Metan marcând Boaru (78), iar pentru oaspeţi Săraru (90+2).

La loviturile de departajare, pentru Gaz Metan au marcat Boaru, Voicu, Markovic, Akalay şi Sabou, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Dragomir, Girga, Pârvu şi Săraru, în timp ce Deaconescu a ratat ultima execuţie.

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alin Artimon, a preferat să folosească în jocul de marţi fotbalişti care au evoluat mai puţin în acest sezon. El a rămas cu aceştia la Râmnicu Vâlcea, iar pe foaia de joc ca principal al vâlcenilor a figurat Cristian Lazăr, antrenor la juniori.

şi s-a calificat în optimile Cupei. Golurile moldovenilor au fost marcate de Bratu (24), Bujor (37) şi Bernsjak (90), în timp ce gorjenii au punctat prin Rusu (75).

În ultimul meci al zilei, , deşi a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 13, când Găman a fost eliminat după un fault dur comis la mijlocul terenului. Golurile oltenilor au fost marcate de fraţii Costea: Florin a punctat în minutele 3 şi 43, iar mezinul Mihai în minutele 26 şi 77.