MENIU

Ganea: "Nu ştiu nici acum motivele pentru care am fost dat afară de la Timişoara"

Foto: NewsIn

Fostul atacant al echipei FC Timişoara, Ionel Ganea, a declarat miercuri agenţiei NewsIn că, deşi instanţele sportive i-au dat dreptate în litigiul cu gruparea de pe Bega, este dezamăgit că nu a putut demonstra că încă are capacitatea de a juca pentru formaţia patronată de Marian Iancu.

Ionel Ganea s-a arătat deranjat că oficialii clubului i-au transmis că este prea bătrân pentru a face performanţă. "Păi ăia de la Milan ce să mai zică? Petre Marin de la Steaua cum poate să joace? Uhrin a zis că sunt bătrân ca să-şi aducă alt jucător. Poate nu mai puteam 90 de minute, e adevărat, da mai mult ca alţii puteam şi pot în continuare", s-a apărat Ionel Ganea.

Atacantul şi-a motivat atitudinea pe care a avut-o în litigiul cu FC Timişoara: "Din iulie 2008 am tot făcut naveta Timişoara-Bucureşti, în fiecare săptămână. Mie nu-mi convenea să fac drumurile astea mereu. Din ianuarie până în martie am fost şi cu trei martori după mine, şi dacă arăt cuiva ce cheltuieli am avut eu cu deplasările astea, atunci se înţelege că nu mi-am dorit să ajungem aici".

Fotbalistul a precizat că acţiunile pe care le-a iniţiat în cadrul instanţelor sportive nu au fost îndreptate împotriva lui Marian Iancu: "M-am luptat pentru drepturile mele ca cetăţean al României. Şi Iancu, când a avut probleme cu justiţia română, s-a apărat când a fost acolo la facultate, la şcoala vieţii, la Rahova. Să fie sănătos, nu să-şi cumpere lumânări cum mi-a zis el să fac dacă nu am dreptate. Eu am dreptate, să dea Dumnezeu ca Iancu să mai trăiască 40-50 de ani, dar dacă el vrea să se râcâie cu mine... Dacă-l mănâncă, îl scărpinăm".  

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a interzis miercuri grupării FC Timişoara să mai efectueze vreun transfer până când îi va plăti atacantului Ionel Ganea restanţele contractuale, menţinând astfel decizia luată de Curtea Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) de pe 29 ianuarie. Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că nu se aştepta la o rezolvare favorabilă în cazul litigiului cu atacantul Ionel Ganea atât timp cât la conducerea FRF se află Mircea Sandu.

În luna iulie a anului trecut, FC Timişoara a anunţat că va renunţa la serviciile lui Ganea din cauza vârstei avansate, lucru care s-a şi întâmplat, contractul său fiind reziliat unilateral. În urma acestui fapt, jucătorul s-a adresat Comisiilor abilitate din cadrul FRF.
Mai multe articole despre:
transferuri Ionel Ganea FC Timişoara