MENIU

GALERIE FOTO / Daniela Arnaut: "Voi face sex cu Ronaldo!"

Foto: The Sun
Foto: Playboy
Foto: Playboy
Foto: Playboy
Foto: Playboy
Foto: Playboy

După ce l-a înnebunit pe bulgarul Dimitar Berbatov, Daniela Arnaut, un fost model "Playboy", a pus ochii pe un alt star al lui Manchester United, de data aceasta mult mai "valoros", nimeni altul decât actualul "Balon de Aur", portughezul Cristiano Ronaldo!

Daniela Arnaut, bulgăroaica care l-a vrăjit pe compatriotul Berbatov, a pus ochii pe Ronaldo. După ce a dezvăluit presei că a avut o relaţie cu Dimitar timp de doi ani, de altfel un fotbalist cu verigheta pe mână, focoasa dansatoare erotică de 24 de ani nu se lasă şi încercă să-şi mai adauge un star pe lista de cuceriri.

"L-am iubit pe Berbatov. Mă făcea să mă simt ca o prinţesă. Este manierat, un adevărat gentleman. Am avut o relaţie unică. Apoi a întrerupt totul fără nicio explicaţie. A fost greu pentru mine”, a explicat Arnaut, care a anunţat acum care este viitoarea tinţă: Cristiano Ronaldo!

Frumoasa Arnaut a plănuit chiar o deplasare în Anglia, doar-doar va putea să se întâlnească cu Ronaldo şi să-şi pună planul în aplicare.

"E sexy, are un viitor fantastic în faţă şi milioane de femei sunt înnebunite după el. O să fac sex cu el. Îi voi dărui o amintire de neuitat", l-a "ameninţat" Arnaut pe starul lui Manchester, într-o declaraţie acordată "The Sun".

Mai multe articole despre:
Cristiano Ronaldo Playboy Dimitar Berbatov