MENIU

Gabi Balint: Am o mare şansă să demonstrez ce pot şi sigur nu o să o ratez

Foto: sport365.ro

Antrenorul lui FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat, marţi, la sosirea în Timişoara, că nu o să rateze şansa care i s-a dat când i s-a oferit postul de principal şi nu consideră că a rămas dator faţă de gruparea de pe Bega după experienţa ca secund din trecut.

"Nu ştiu dacă am datorii morale faţă de Timişoara, eu vreau ca timişorenii să se bucure din nou. Nu cred că am datorii, pentru că şi data trecută când am fost aici am încercat sa dau totul. Câteodată reuşeşti, câteodată nu. Important este să te uiţi numai înainte. Mie mi s-a dat ocazia şi asta am să fac. Am o mare şansă să demonstrez ce pot şi fiţi siguri că nu am să o ratez", a spus Balint.

Balint a mai afirmat că încă nu a semnat contractul: "Nu e important dacă semnez azi sau mâine, ci cantonamentul din Turcia. Sper ca timişorenii să mă întâmpine cu căldura. Dacă totul merge bine, în viitor poate mă stabilesc aici".

Astăzi va avea loc reunirea echipei de pe Bega, iar Balint va conduce primul antrenament. Timp de o săptămâna, FC Timişoara se va pregăti în localitate, iar între 14-27 ianuarie va efectua primul antrenament al iernii, în Turcia. Între 3 şi 14 februarie, va avea loc cel de-al doilea stagiu de pregătire, dar locul unde va fi susţinut încă nu a fost stabilit.
Mai multe articole despre:
Gabi Balint FC Timişoara