MENIU

G. Becali, impresii de europarlamentar: Chiar îmi place. Nu este un lucru tocmai complicat

Foto: wordpress.com
G. Becali: Chiar plictisitor nu este, este chiar frumos. Cel puţin aşa mi se pare mie

Iată-l ajuns şi în Parlamentul European! Gigi Becali, căci despre el este vorba, pare că a prins drag de proaspătul statut de europarlamentar. Astfel, după logica "dacă-ţi place, te poţi obişnui", Gigi Becali s-a arătat încântat de "întorsătura" pe care a luat-o viaţa sa. Şi cum să nu-ţi placă dacă eşti primit "cu multă dragoste, chiar de la toate partidele", cel puţin dacă ar fi să-i dăm crezare europarlamentarului Becali?

"Simt că-mi place. Este un lucru extraordinar, un lucru pe care cred că vreau să-l fac şi, dacă mă obişnuiesc, pentru mine obişnuinţa este a doua natură. Chiar aveam nevoie în viaţa mea să fac o întorsătură sau un nou drum şi, vă dau cuvântul meu de onoare, chiar îmi place", a asigurat Gigi Becali.

"Colegii m-au primit cu multă dragoste, chiar de la toate partidele. Cel mai bine m-am înţeles cu toţi românii cu care m-am întâlnit, dar, în general, cu cei de la PSD, cu care am luat masa la autoservire, la prânz", a spus Becali.

Şi, chiar dacă primirea călduroasă din partea colegilor parlamentari l-a impresionat pe Gigi Becali, se pare că noul său birou de la Parlamentul European nu a fost tocmai pe placul latifundiarului din Pipera.

"La Parlamentul României este ceva grandios, superb, nu se compară. Aici este o clădire modernă, pe stil modern, dar nişte birouri de 3/4, mici. Dacă intri patru persoane în el, nici nu ai loc. Şi trei persoane e aglomerat. Dar am înţeles că la Bruxelles sunt birourile mai mari", a explicat Becali.

Cu toate acestea, chiar dacă biroul este mic, compania lui Corneliu Vadim Tudor, ca "vecin de birou", pare să fie pe placul lui Gigi Becali.

Şi, chiar dacă are ceva planuri pentru Parlamentul European, Gigi Becali are nevoie de ceva timp pentru a se acomoda, înainte de a se apuca de "ce trebuie să facă" acolo.

"Îmi trebuie un timp de acomodare de câteva luni ca să pot face ceea ce trebuie să fac aici. Deocamdată numai vot. Chiar îmi şi place, nu e un lucru tocmai complicat. Chiar plictisitor nu este, este chiar frumos. Cel puţin aşa mi se pare mie", a spus Becali.

Până atunci, activitatea de europarlamentar a lui Gigi Becali s-a redus la acomodarea cu noul sediu şi la familiarizarea cu procedurile de securitate şi de vot. "Am învăţat pe aici foarte repede pentru că nu este complicată clădirea, este foarte simplă, am luat biroul în primire, cartelele de intrare şi de vot şi am votat preşedintele şi cei 14 vicepreşedinţii", a explicat Becali.

Citeşte şi... Parlamentarii europeni şi-au început mandatul. Gigi Becali este emoţionat de primul "job" din viaţa lui