MENIU

"Fulgerul" Bolt, pe străzile din Manchester

Foto: www.iaaf.org

Usain Bolt va alerga pe străzile din Manchester. Triplul campion olimpic de la Beijing va participa pe 17 mai la o cursă inedită, pe distanţa de 150 de metri, care va avea loc în oraşul englez. Pe lângă distracţie, sprinterul a mai găsit un motiv pentru a vizita Manchesterul: vrea să-şi vadă favoriţii de la United la un meci pe "Old Trafford".

Cursa din Manchester va fi un prilej bun de antrenament pentru Bolt, înaintea CM din august de la Berlin. "Sunt foarte încântat că voi concura pentru prima dată în Manchester, pentru prima dată într-o cursă de 150 de metri şi pentru prima dată într-o cursă care se desfăşoară pe străzile unui oraş", a declarat "fulgerul" Bolt.

Alergătorul jamaican a mai găsit un motiv pentru a vizita oraşul Manchester. E un fan declarat al celor de la United. "Abia aştept să mă duc la un meci pe Old Trafford să-mi încurajez echipa favorită. De mult am dorit să asist la o partidă a lui United şi sunt bucuros că am acum această oportunitate", a mai spus Bolt, care declarase anterior că-l va ajuta pe starul "diavolilor", portughezul Cristiano Ronaldo, să-şi îmbunătăţească viteza.

Spriterul jamaican Usain Bolt a câştigat trei medalii de la aur la J.O. de la Beijing, în probele de 100 şi 200 de metri şi cu ştafeta de 4x100 de metri, toate cu recorduri mondiale.
Mai multe articole despre:
Manchester United Usain Bolt